fabel logo
truckiphone
rocketcrane

Ajutam Afacerea Ta In Digitalizare

Fabel X ofera servicii custom de WEB, Mobile și Marketing digital. Prin intermediul acestor servicii, ajutăm IMM-urile să îșidezvolte afacerile online, să optimizeze procesele de business și să își crească vânzările.

În contextul programului de digitalizare a IMM-urilor lansat în România, Fabel X pune la dispoziție ogamă de servicii special concepute pentrua ajuta IMM-urile să își atingă obiectivele de digitalizare și săacceseze fonduri europene disponibileprin acest program.

Printre serviciile noastre de digitalizare se numără:

 • Creare și dezvoltare de website-uri personalizate -indiferent de tipul de afacere pe care o aveți, este important să aveți o prezență online care să vă reprezinte și să atragă clienți noi. Echipa noastră vă poate ajuta să creați un website personalizat, adaptat nevoilor și cerințelor afacerii dvs.
 • Optimizare SEO și PPC -un website bine construit și atractiv nu este de ajuns dacă nu apare printre primele rezultate în căutările Google. Echipa noastră vă poate ajuta să optimizați website-ul astfel încât să ajungeți în topul căutărilor și să atrageți mai mulți clienți.
 • Dezvoltare de aplicații mobile -în era smartphone-urilor, este important să aveți o aplicație mobilă care să ofere o experiență de utilizare plăcută și să faciliteze interacțiunea cu clienții. Echipa noastră poate dezvolta o aplicație mobilă personalizată, adaptată nevoilor și cerințelor afacerii dvs.
 • Dezvoltare și implementare soluții CRM și ERP -un sistem eficient de management al relațiilor cu clienții și al resurselor întreprinderii poate face diferența în creșterea afacerii dvs. Echipa noastră poate dezvolta și implementa soluții CRM și ERP personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor afacerii dvs.
 • Servicii de social media marketing -o prezență activă și bine gestionată pe rețelele de socializare poate fi un factor important în creșterea vizibilității și atractivității afacerii dvs. Echipa noastră poate oferi servicii de social media marketing personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor afacerii dvs.
 • Servicii de content marketing -un conținut de calitate și relevant pentru publicul dvs. poate crește încrederea și fidelitatea clienților, dar și numărul de potențiali clienți. Echipa noastră poate oferi servicii de content marketing personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor afacerii dvs.
 • Servicii de design și branding -o identitate vizuală puternică și atractivă poate face diferența într-un mediu concurențial. Echipa noastră poate oferi servicii de design și branding personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor afacerii dvs.
 • Servicii de securitate cibernetică -în contextul în care tot mai multe afaceri își desfășoară activitatea online, securitatea cibernetică devine o problemă mai importantă. Echipa noastră poate oferi servicii de securitate cibernetică personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor afacerii dvs.
sheephay stack

Pentru a accesa granturile disponibile prin programul de digitalizare a IMM-urilor, este necesar să îndepliniți anumite condiții și să participați la un proces de selecție competitiv. Firma Fabel X vă poate ajuta în acest proces și vă poate oferi consultanță specializată în vederea îndeplinirii cerințelor de eligibilitate și a creșterii șansei de a obține finanțare.

În plus față de aceste servicii, Firma Fabel X este in parteneriat cu mai multe firme care oferă o gamă de servicii de consultanță și training în domeniul digitalizării afacerilor, cum ar fi:

 • Analiză și evaluare a maturității digitale a afacerii -o evaluare a stadiului de digitalizare al afacerii dvs. poate oferi informații valoroase privind ariile în care puteți îmbunătăți și optimiza activitatea.
 • Definirea unei strategii de transformare digitală -o strategie bine definită și adaptată nevoilor și cerințelor afacerii dvs. poate fi cheia succesului în procesul de digitalizare.
 • Planificarea și implementarea proiectelor de transformare digitală -o planificare riguroasă și o implementare eficientă pot asigura o tranziție lină și cu impact pozitiv asupra afacerii dvs.
 • Training și mentorat în domeniul digitalizării -formarea și dezvoltarea abilităților de marketing digital pot fi cruciale în creșterea afacerii dvs. Echipa noastră poate oferi servicii de training și mentorat personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor afacerii dvs.

Firma Fabel X este partenerul ideal pentru IMM-urile care doresc să își extindă afacerea online și să acceseze fondurile europene disponibile prin programul de digitalizare a IMM-urilor. Suntem dedicați să oferimservicii de calitateși să ajutăm clienții noștri să îșiatingă obiectivele de afaceri.

Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta să vă transformați afacerea și să accesați finanțarea disponibilă prin programul de digitalizare a IMM-urilor, vă rugăm să necontactațisau să accesați pagina noastră de contactaici.

Ne-am extins serviciile oferite pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și în contextul pandemiei de COVID-19. Oferim acum și servicii de dezvoltare și implementare a platformelor de e-commerce, pentru ca afacerea dumneavoastră să continue să crească și în mediul online. În plus, suntem pregătiți să vă oferim consultanță în privința măsurilor de securitate care trebuie respectate în contextul desfășurării activității în mediul online.

De asemenea, suntem mereu preocupați dedezvoltarea și consolidarea parteneriatelor cu clienții noștriși de oferirea de soluții personalizate pentru fiecare nevoie în parte. Vă asigurăm că suntem mereu în căutarea celor mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră și că nu ne oprim niciodată din a ne dezvolta și îmbunătăți serviciile oferite.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre și modul în care vă putem ajuta să vă transformați afacerea și să accesați finanțarea disponibilă prin programul de digitalizare a IMM-urilor, vă rugăm să necontactațisau să accesați pagina noastră de contactaici.

hay stack
arrows
tracktor
phone
bread
laptop
laptop
rocket

Programeaza o sedinta onlineaici,

sau la numerele de telefon: